Beer Recipes

Jamaicaanse ‘Brown Stew Chicken’

Jamaicaanse ‘Brown Stew Chicken’

Een zomerse Caribische kipstoofschotel geserveerd met kokosrijst en bonen…ya’man! Een heerlijk gerecht die qua smaak goed past bij de Lente Kus van Breugem.

Recept: Quiche Aphrodite

Recept: Quiche Aphrodite

Quiche Zoentje Roos Brouwerij BreugemCopyright: Elian Blaes

Recept: Saens Kookwerk

Frans groententaartje vol met afrodisiaca…ooh lala…

Pure vruchtbaarheid in hartige taartdeeg: Zo weten maar weinig mensen dat veel ingrediënten worden gerekend tot natuurlijke afrodisiacum. Ingrediënten als ui, prei, tomaat, peterselie, mosterd en foelie (zaadmantel muskaatnoot) om maar te zwijgen van eieren en boter. Een gerecht dat perfect past qua smaak en stijl bij het Zoentje van Breugem! Een spannende combinatie van een machtig, hartig taartje met een fris en fruitig bier.

Zelf de quiche proeven? Je vindt hem in ons...


IPA - Dorade fillet, orange and tomato

IPA - Dorade fillet, orange and tomato

Beat the mayonnaise, balsamic vinegar, olive oil and 1 tbsp Breugem IPA into a nice creamy dressing.


Double IPA - Taco’s with chicken, pineapple and filled tomatoes

Double IPA - Taco’s with chicken, pineapple and filled tomatoes

Snijd de kap van de tomaten af. En hol de tomaten uit met een lepeltje. 

Saense Tripel - cheese fondue

Saense Tripel - cheese fondue

Breek de steel uit de champignons. En leg ze 5 minuten in de oven die je op op 160 graden Celsius zet.