Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Breugem voor bedrijven

Breugem heeft ook voor bedrijven het een en ander te bieden. Hieronder vind  je hiervan een overzicht.

Beer-as-a-Service (BaaS)

Met onze BaaS (Beer-as-a-Service) heb je als bedrijf altijd de beste speciaalbieren in huis voor de vrijdagmiddagborrel. Wij leveren kosteloos een koelkast om die bieren op de juiste temperaturen te bewaren en komen deze koelkast één keer per maand bijvullen.

Lees hier meer over BaaS >

Beer as a service Brouwerij Breugem Speciaalbier

Breugem's Bier-vliegtuig

Het Breugemvliegtuig is de eyecatcher op ieder evenement of festival. Het vliegtuig komt inclusief bedieningspersoneel, tapmachine(s), bier op fust / fles, tafels en stoelen. Indien gewenst leveren we er ook de borrelhapjes bij. Eventueel verzorgen we er een proeverij bij van Breugem bieren, onder leiding van een een gediplomeerd biersommelier. 

Lees hier meer over Breugem's Bier-vliegtuig >

Breugem biervliegtuig voor evenement

Online bar & Bierproeverij

Een bierproeverij in een omgeving die lijkt op een 80's game onder leiding van een gediplomeerd biersommelier. Het een ideaal platform voor bedrijven met 25+ werknemers. Wij kunnen hiervoor de omgeving en de proeverij aanpassen naar specifieke wensen van het bedrijf.

Lees hier meer over Breugem's online bar >

Online bar en bierproeverij

Kerst- & Borrelpakketten

Wij verzorgen kerstpakketten en borrelpakketten op maat. Naast natuurlijk een mooie selectie Breugem bieren vullen wij deze boxen ook met mooie Zaanse producten van lokale bedrijven met wie we graag samenwerken. 

Lees hier meer over de Kerstpakketten >

Brouwerij Breugem Kerstpakketten