Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Juni update van Patrick Breugem

Brouwerij Breugem Team

Beste Bierliefhebber,

Mondkapjes af en maak plaats voor de bieren van Breugem! De horeca is open, het weer is af en toe best aardig en wij hebben de zomer in onze bol. Er moeten hier en daar nog wat oude voorraden weggewerkt worden en ook wat personeel aangenomen worden, maar het is bijna weer zoals het voeger was. Ik las laatst, dat het mogelijk een ‘Summer of Love’ zou kunnen worden en dat zullen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Wij leveren de Zoentjes, doen jullie de rest?

Afgelopen maand hebben we Vaderdag gevierd met een mooi ‘Anti Kater’ pakket met onder andere bier en koffie erin. Een leuke samenwerking met onze vrienden van Zuivere Koffie. Een fijne partij met wie we graag dingen doen. Sowieso werken we graag samen met andere ondernemers. We hopen in de toekomst zo nog veel leuke projecten en samenwerkingen te kunnen vinden in de Zaanstreek.

Met smart keken we uit naar het Europees Kampioenschap voetbal. Net als de rest van Nederland. Gezellig samen voetbal kijken op een groot scherm en eindelijk weer eens met Nederland op een eindtoernooi. De vreugde was van korte duur, maar onze ‘gratis Breugem bier per goal’ actie was goed geslaagd. Zeker voor de ontvangers ervan. We hebben veel gratis bieren uit mogen delen uiteindelijk, maar we hadden er liever nog veel meer uitgedeeld. Het mocht helaas niet baten. Volgend jaar in Qatar krijgen we hopelijk een herkansing. De Olympische Spelen beginnen over een paar weken en ook hier zullen we ook weer uitpakken met een leuke actie met onze Aziatische bieren.

Er zijn gelukkig ook weer mogelijkheden voor evenementen en festivals. Speciaal hiervoor presenteren we het Breugem Biervliegtuig! Een ware eyecatcher op ieder feest, borrel of evenement. Een écht vliegtuig, die wij naar de opgegeven locatie rijden en voor de gelegenheid vullen met onze bieren. Natuurlijk kunnen we hem ook vullen met andere spijzen en lekkernijen. We horen graag als er interesse is! Verder loopt onze Beer-as-a-Service ook goed nu er weer meer mensen naar kantoor gaan. Er zijn reeds een mooi aantal koelkasten in bedrijfskantines geplaatst. Wij vullen deze maandelijks bij met onze bieren.

Vooruit kijken is regeren zeggen ze wel eens. Nu de zomer begint is het voor ons ook alvast het moment om voorruit te kijken naar de Kerst. Wij zijn van plan om mooie bierpakketten te maken, aangevuld met heerlijke Zaanse producten. Ook de eerste batch Herfstbock ligt reeds in de lager tanks te borrelen. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij en Schrijf je vast in! Oh ja, onze Lentekus hebben we eenmalig omgedoopt tot Zomerkus en we doen er 20% korting op, want in de zomer is dit bier net zo lekker. Doe er je voordeel mee!

Proost!

Handtekening Patrick Breugem


Share this post