Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Januari update van Patrick Breugem

Patrick Breugem

Beste Bierliefhebber,

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat zou je willen zeggen na het rampjaar 2020. Helaas moeten we nog even op de blaren zitten voordat we weer echt vooruit kunnen kijken. Bij Brouwerij Breugem kijken we echter alleen maar vooruit, we hebben dan ook een aantal mooie dingen in het verschiet liggen.

We hebben de afgelopen tijd druk gebouwd aan onze digitale bar! In een bijzonder online platform hebben wij een heuse ‘kroeg’ kunnen inrichten. Het ziet eruit als een retro computerspel uit de jaren tachtig. In de interactieve online omgeving heb je de mogelijkheid om te luisteren naar onze biersommelier die de bierproeverij verzorgt, maar ook om gezellig te videochatten. Dit kan één op één, of met een kleine (of grote) groep mensen. Ook kun je rustig een spelletje spelen. Kortom, net een echte bar. Wij sturen bovendien een mooi pakket met bier, worst en nootjes naar je op, zodat je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Naar ons idee de perfecte digitale oplossing die past bij de huidige tijd. Komende zaterdag, 6 februari, zijn we voor iedereen geopend. Als de mensen niet naar de bar kunnen, dan brengen we de bar gewoon bij de mensen thuis! 

Daarnaast kijken we reikhalzend uit naar 'Zoentjesdag'. De Breugem versie van Valentijnsdag! Bij verschillende slijters en delicatessezaken in Zaanstand hebben we mooie displays opgetuigd en gevuld met onze Zoentjes. Uiteraard tref je hier de bekende Zoentjes van 33 cl in fles of in blik, maar dit jaar ook kleine Zoentjes (alcohol arm) én grote Zoentjes (75 cl). Aangezien Zoentjesdag dit jaar op zondag valt, brengen we dit jaar de Valentijnspakketen zelf bij de ‘geliefden’ thuis! Als klap op de vuurpijl kun je een romantisch diner in een hete luchtballon winnen verzorgt door culiair.nl. Het wordt een Zoentjesdag om nooit te vergeten!

De komende week zijn we dus nog wel even onder de pannen, maar daarna melden we ons weer met iets ‘nieuws’. We presenteren jullie dan met trots ons ‘collab’ bier dat we hebben gebrouwen met Brouwerij Eem Bier. Een heel leuk project, met een geweldig resultaat. Dus stay tuned, want deze bieren kunnen nog wel eens de winkel uitvliegen!

Proost!

Handtekening Patrick Breugem

 


Share this post