Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Februari update van Patrick Breugem

Patrick Bus Brouwerij Breugem

Beste Bierliefhebber,

Februari was de maand van het Zoentje! Meer dan ooit had men de behoefte om elkaar de liefde te verklaren. We kregen zelfs een duwtje in de rug van onze vrienden van Geenstijl.nl. De orders van Zoentjes waren zodoende amper bij te houden. Op Valentijnsdag zijn we de deuren langsgegaan om zelf de Zoentjespakketten bij de geliefden in Zaanstad langs te brengen. Het was erg koud die dag, maar de reacties waren hartverwarmend. Als klap op de vuurpijl hebben we deze maand ook ons alcoholarme ‘Klein Zoentje’ gelanceerd en de eerste reviews zijn hoopgevend! Alcoholvrij bier is bovendien erg populair en past perfect bij de tijd waarin we leven. 

Ook in onze online kroeg was veel gezelligheid te vinden, met veel media aandacht als gevolg. We hebben een aantal leuke online bierproeverijen georganiseerd, onder leiding van biersommelier Yu Mey Kwee. Ook organiseerden wij een aantal keer een open inloopavond én diverse speciale avonden voor bedrijven. Het bleek voor deze mensen een hele leuke manier om toch nog wat te maken van de saaie avondklokavonden.

Ook de lancering van ons ‘collab’ bier Queen’s Gambit, dat we samen met Ruud van Moorst van Brouwerij Eembier hebben gebrouwen, is met een hoop enthousiasme ontvangen. Het bier is genoemd naar een bekende schaakopening, waarbij de witte dame centraal staat. Afgelopen woensdag heeft de Zaanse schaakfanaat Frank Tijdeman op de Burcht in Zaandam, ter ere van het bier, een schaakpartij uit 1957 nagespeeld tussen Max Euwe en Bobby Fischer onder het toeziend oog van de wethouder van sport, Gerard Slegers. Hoe leuk is dat! Mocht je de Queen's Gambit zelf willen proeven, vind je hem bij de bekende lokale Zaanse slijterijen óf natuurlijk in onze webshop

Al met al was het een mooie maand! Het zonnetje van de afgelopen week geeft ons ook weer extra energie en zin in het voorjaar. Dat betekent dus ook dat we op korte termijn de Lente Kus en het Saense Wit op fles gaan afvullen! Biertjes die goed zullen smaken in de voorjaarszon op het terras ;-)

Proost!

Handtekening Patrick Breugem 


Share this post