Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Dit weekend 15% korting op alle losse flessen!

We zijn in een goede bui! Het is prachtig herfstweer en wij hebben trek in lekker bier en we vermoeden jullie ook. Daarom geven we dit weekend 15% korting op alle bestellingen boven de €25,- van alle losse 33 / 75 cl flessen in onze webshop. Gebruik hiervoor de code 15%25 bij de check out van je bestelling en het wordt automatisch verrekend. 

Bekijk onze collecties en maak een keuze uit jouw favoriete Breugem bieren. De minimale afname in onze webshop is 6 flesjes, maar je kunt verschillende bieren mixen .

De herfstbock is uiteraard echt een biertje voor deze tijd van het jaar en wordt ook goed gewaardeerd. Wellicht ben je al in de winterstemming. Dan raden we je aan om onze Winter Gloed te proberen. De flessen van dit kruidge winterbier hebben we afgelopen week afgevuld en zijn dus kakelvers. We hebben hier overigens ook een magnum versie (75 CL) van. Leuk als cadeau of om samen te drinken bij de openhaard op een koude dag. 

Maar goed, van I.P.A. tot Asian Tripel. We hebben meer dan genoeg keuze. Sla je slag tot uiterlijk zondag middernacht (08.11.2020), want dan is de actie voorbij. 

Fijn weekend en een Zoentje!

Team Breugem

Brouwerij Breugem Bier Assortiment


Share this post