Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

December update van Patrick Breugem

Beste bierliefhebber,

Het einde van het jaar nadert. Het is uiteraard een open deur intrappen om te zeggen, dat het een bewogen jaar was. Maar ja, dat was het natuurlijk wel. Voor veel mensen was er persoonlijk leed. Wat betreft de gezondheid, maar ook zeker op professioneel vlak. We wensen iedereen veel sterke.  

Met de Brouwerij zijn we zeker niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Gelukkig hebben we dankzij een flexibele inzet van het team en door de samenwerking met lokale partners de schade beperkt weten te houden. De meeste maanden wisten we zelfs beter te presteren dan dezelfde maanden afgelopen jaar. En dat stemt positief! De hoogtepunten van 2020 waren natuurlijk Zoentjesdag, de nieuwe webshop en de verkoop van de kerstpakketten en online proeverijen. 

Het nieuwe jaar stappen we in met de borst vooruit en vol met ambitie! Zo gaan we verder werken aan onze identiteit en bekendheid in de regio, maar ook daar buiten. Ook werken we aan een aantal nieuwe producten en kijken we naar eventuele versterkingen van het team om zodoende grote stappen te kunnen nemen. Verder hebben we enkele bijzondere samenwerkingen in het vat. Zo presenteren we eind januari een zwaar blond bier als resultaat van onze "colab" met Brouwerij Eembier en er zullen vervolgens nog meer spannende samenwerkingen volgen. Dus stay tuned!  Verder zullen we "Dry January" inluiden met de lancering van het "Klein Zoentje" (0,4%). En tenslotte gaan we ook weer een groot succes maken van Zoentjesdag 2021. Veel plannen, weinig tijd!

Rest mij een ieder van jullie en heel goed, en vooral gezond 2021 toe te wensen. Laten we nu, hopelijk, voor één van de laatste keren virtueel proosten, opdat we dat komend jaar gewoon weer in het 'echie' kunnen doen.


Handtekening Patrick Breugem

Share this post