Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Social Enterprise (SROI)

Sociaal & Inclusief
Breugem Bier is een sociale en inclusieve onderneming. Breugem streeft naar een arbeidsmarkt met een laagdrempelige toegang tot werk voor mensen voor wie op dit moment een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. Wij zetten ons in voor een arbeidsmarkt zonder drempels.

Afstand tot de arbeidsmarkt
Naar schatting telt Nederland 1.5 miljoen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn mensen die een arbeidsbeperking hebben en/of om uiteenlopende redenen (langdurig) in de bijstand zitten. 

Breugem's SROI 
Wij vinden dat er een waardige werkplek moet zijn voor ieder die aan de slag wil. De primaire doelstelling van de Breugem is dus: werkplekken scheppen voor mensen die ergens anders moeilijk aan een baan kunnen komen.

Wij zijn officieel een van de sociale onderneming in Amsterdam. Zie ook: Afdeling Sociale Zaken - Gemeente Amsterdam

Binnen onze sociale onderneming staan drie kernwaarden centraal:

  • Toegankelijk: We zijn voor iedereen toegankelijk, we willen graag dat iedereen zich thuis voelt binnen ons het proeflokaal aan de Hemweg 2 in Amsterdam!

  • Inclusief: We staan voor iedereen open, ongeacht je achtergrond, makke, kleur, ras, geloof! Wij willen voor iedereen een veilige & inspirerende werkplek bieden, waar jouw talenten centraal staan!

  • Kwaliteit: Zowel onze bieren als de begeleiding van onze werknemers staat hoog in het vaandel. Kwaliteit van het product en de mens gaan hand in hand, geduld en oprechte aandacht is bij zowel het brouwproces als in de begeleiding van medewerkers de sleutelwoorden. We willen daarin uitblinken en een bron van inspiratie zijn voor andere ondernemingen. Vooral laten zien, hoe het kan!

Het Breugem Manifest
Verbinding maken – we weten eigenlijk niet meer hoe het moet. Terwijl het zo goed voelt. Loop eens door het park en groet iedereen die je tegenkomt. Voelt goed toch? We kunnen het iedereen aanraden. Gooi jezelf open. Deel gewoon eens een High Five uit op straat. Verras eens iemand met een Boks. En deel wat vaker een Zoentje uit. Geef er desnoods twee. Wees open en toegankelijk. Het maakt het leven een heel stuk leuker. Breugem. Bonding Beer.