GEEN BEZORGKOSTEN VOOR BESTELLING BOVEN DE €40,- !

Wie is Breugem?

Het Breugem verhaal is begonnen in 2009 door meesterbrouwer Patrick Breugem. Brouwer van het eerste uur. Brouwend sinds 2004 bij onder andere bij De Prael, De Molen, Het Veulen & De Zeven Deugden. 

De basis van ons merk komt voort Patricks positieve levensinstelling. Jaren terug had Patrick een ernstig ongeluk en lag hij enkele weken in coma. Maar hij vocht zich terug en ging doen waar hij echt blij van werd: bierbrouwen.

Een ‘bijwerking’ van het ongeluk is dat Patrick rechtdoorzee en ongefilterd door het leven gaat. Hij benadert iedereen met dezelfde openheid en is een echte verbinder. In plaats van hem te labelen als ‘man met een makke’, omarmen wij zijn positieve blik en hebben hier juist zijn kracht van gemaakt. Het merk Breugem is gebouwd op die open levensinstelling.

"Want een positieve, open houding maakt het leven een stuk leuker!"

Het Breugem Manifest

Verbinding maken – we weten eigenlijk niet meer hoe het moet. Terwijl het zo goed voelt. Loop eens door het park en groet iedereen die je tegenkomt. Voelt goed toch? We kunnen het iedereen aanraden. Gooi jezelf open. Deel gewoon eens een High Five uit op straat. Verras eens iemand met een Boks. En deel wat vaker een Zoentje uit. Geef er desnoods twee. Wees open en toegankelijk. Het maakt het leven een heel stuk leuker. Breugem. Bonding Beer.

Crew

Huidige Crew

Patrick Breugem - Brouwer
E-Mail: patrick@breugembier.nl
Tel: +31(0) 6 14 22 84 59

Ernst Tjaden - Operations
E-Mail: ernst@breugembier.nl
Tel: +31 (0) 6 26 55 41 55

Hannes Willems - Marketing
E-Mail: hannes@breugembier.nl
Tel: +31(0) 6 54 78 02 80

Hilco Hellendoorn - Sales
E-Mail: hilco@breugembier.nl
Tel: +31 (0) 6 51 48 37 31

Fred Peters - Sales

Stefan Kroes - Support