Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Breugem's Online Bar & Bierproeverij

Breugem's Online Bar & Bierproeverij

Quote: "Ontzettend leuk gedaan, lekkere biertjes en bijbehorende borrelhappen. Een sommelier die veel over de verschillende bieren weet te vertellen. En een heel leuke online omgeving die uitnodigt om in kleine groepjes te praten zoals je normaal in de kroeg ook doet."

Breugem's Online Bar en bierproeverij is op aanvraag beschikbaar. Het is een ideale avond voor bedrijven met 25+ werknemers. Alle deelnemers krijgen per post een doos met speciaalbier en snacks thuisgestuurd. 

Breugem's Online Bar en Bierproeverij is een unieke online beleving. Een perfecte tijdsbesteding voor bedrijven en organisaties tijdens de donkere winteravonden! De avond bestaat uit een speciaalbierproeverij onder leiding van een gediplomeerde biersommelier. Daarna kun je gaan socializen, gamen of muziek luisteren in één van de virtuele ruimtes, bestaande uit: Game Room, Lounge, Rooftop Bar en Strand. Breugem stuurt de deelnemers tijdig het proefpakket met bier naar keuze en wat snacks toe!

Neem hier zelf vast een kijkje in Breugem's Online Bar

Bedrijven die reeds een proeverij hebben gehad zijn o.a.:

  • ABN AMRO
  • Lion's Club Amsterdam
  • 123inkt.nl
  • NLNOG
  • PCextreme
  • Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB)
  • TypeTopia

Hoe werkt het?
Je kiest zelf je avatar en je  kunt je vrij bewegen in Breugem's Online Bar. Je kunt alleen via de webcam met anderen praten als je direct naast ze staat. Via de groepschat kun je met iedereen chatten of kun je specifiek iemand kiezen om mee te chatten. De online bier proeverij en presentatie vindt plaatst in de conference room. De proeverij wordt afgesloten met een bier quiz!