Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Waar kun je Breugem speciaalbier krijgen?

Zoentjesdag Promotie Brouwerij Breugem

Je kunt Breugem krijgen bij verschillende restaurents, hotels en winkels. Hier stellen we een aantal klanten voor waar je Breugenspeciaal bier aan de bar kunt bestellen. Van de tap, dan wel in de fles.

Restaurant & Hotel De Fortuna

Het succesvolle horecabedrijf is al sinds 1972 actief. Eerst alleen als hotel en vanaf 1993 óók als restaurant. Op deze prachtige plek zijn maar liefst 5 van onze bieren te koop.

Proeflokaal Charlies

Het is de perfecte plek om u te laten informeren over bijzondere bieren. Daarnaast is er een mooi wijn assortiment en schenken ze luxe destillaten. In proeflokaal Charlies staan kwaliteit, diversiteit en gastvrijheid bovenaan.

Eetcafé De Keet

Sinds november 2018 is de Koemarkt te Purmerend weer een gezellige tent rijker. Binnen voel je de gezellige sfeer. De oude stenen vloer hebben zij volledig in tact gelaten; Daarnaast staat er heel veel lekkers op de kaart. Kortom: het is een laagdrempelig eetcafé voor iedereen.

Fase Fier

Dit vriendelijke familiehotel, het oudste en mooiste van Bakkum, ligt in het centrum van het oude dorp en op loopafstand van de schilderachtige duinen en de kust. Drink deze zomer onze speciaalbieren op de wisseltap bij Fase Fier.

VVV-winkel Zaanstore

In de maand juli ontvangt u 15% korting op de bieren van de brouwerij Breugem van onze klant van de maand VVV Zaanstore.

Simons Kaas en Noten

In het hart van Heemskerk staat een speciaalzaak met een breed assortiment van Hollandse & buitenlandse kazen, wijnen, bieren, noten, bonbons en truffels. Simon Kaas en Noten staat voor klantvriendelijkheid, hoogstaande service en ambachtelijke kwaliteit.

Drink het zoentje Bij Ernst

Bij Ernst is een gastvrij, huiselijk en saamhorig restaurant in de Rijp. Je hebt hier het gevoel dat je ´thuis komt´.


Deel dit bericht