Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Zomer update van Patrick Breugem

Cheers!

Beste bierliefhebber,

Wat was het een heerlijk weekend! De zomer die nooit kwam, kwam toch nog even langs en is gelukkig ook nog even blijven hangen. Max had het op z’n heupen en racete de sterren van de hemel in Zandvoort en wij stonden eindelijk weer eens op een Bierfestival. Dit festival was ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van de Delftse Stadsbrouwerij de Koperen Kat. Het was genieten!

Het is niet helemaal de zomer geworden die we gehoopt hadden. De zon liet het afweten. Nederland was voor een groot deel rood op de corona kaart, dus de toeristen bleven weg. De mensen die nog wel hier waren konden eindelijk weer op vakantie en velen deden dat dus ook. Gelukkig trekt het de laatste weken weer aan zitten we weer in een heerlijke, positieve flow! We hebben twee pallets 'Besito's' naar Spanje gestuurd en als klap op de vuurpijl hoorden we dat Zoentje en de Tripel werden opgenomen in het vaste assortiment van de Vomar. Dat stemt positief! 

Verder hebben we niet stil gezeten. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan aan onze nieuwe identiteit. Vanaf 1 oktober gaan we over en we beloven, dat het zeer spectaculair wordt! We slaan een hele nieuwe weg in en het wordt allemaal wat jonger, kleurrijker en vrolijker. Dat moet ook wel, want in de bierwereld begint aardig vol te raken, alleen een goede inhoud van de fles is niet meer voldoende. Het hele plaatje moet kloppen. Echter, gaan we er wel vanuit, dat de kwaliteit van het bier altijd de doorslag zal blijven geven voor de trouwe Breugem drinker. Kortom, het aftellen is begonnen en zelf kunnen we niet wachten het resultaat aan de wereld te tonen. Ik kan vast verklappen, dat we onze ‘core range’ gaan inkrimpen naar 6 bieren en we zullen de recepten van deze top-bieren blijven aanpassen tot perfectie. De seizoensbieren zullen gewoon blijven. De gouwe, ouwe succesnummers natuurlijk ook, maar dan in een gelimiteerde, tijdelijke oplage. Het jasje wordt dus helemaal anders, maar de inhoud zal grotendeels hetzelfde blijven.

We hebben overigens ook nog andere mooie plannen die we momenteel aan het uitwerken zijn. Daarover later meer. Dan rest mij alleen nog de aankondiging van de Herfstbock. Deze is afgelopen week afgevuld en we zullen hem binnenkort gaan uitleveren. Een goede bok smaakt lekker bij typisch herfstweer, maar hopen wij toch nog op een mooie, zonnige nazomer 😊

Proost!

Handtekening Patrick Breugem


Deel dit bericht