Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Win een vlucht met romantisch diner in een heteluchtballon!

Win een vlucht in een hete luchtballon

Op 14 februari is het weer zover, dan is het Zoentjesdag! Op deze dag vieren we de liefde en staan we stil bij diegenen die we lief hebben. Dit is elk jaar weer een hoogtepunt voor de brouwerij en de Zoentjes vliegen dan de deur uit. Het is altijd een hele leuke manier om iemand met een Zoentje te laten weten dat je van hem of haar houdt. En dit jaar is natuurlijk een jaar waarin het extra hard nodig is om Zoentjes uit te delen. Aan je partner, je beste vriend(in), je ouders of je opa en oma. Kortom, aan de mensen die jou nauw aan het hart liggen!

Ook dit jaar hebben we er een leuke winactie aan gekoppeld. Deze keer kun een vlucht met romantisch diner in een luchtballon winnen. Dit is een diner bereid door meester-kok Angelique Schmeinck van Culiair.nl, dat ook speciaal ontworpen is om perfect te passen bij ons Zoentje. 

Wat moet je doen?

Post een foto van jezelf met jouw Zoentje. Zet erbij met wie je hem zou willen delen en gebruik daarbij de hashtag #zoentjesactie, en wie weet ga jij deze zomer met Breugem de wolken in! (Deze actie loopt tot 28-02-2021)

 

Bestel dus nu snel jouw Zoentjes in onze webshop!

Of bekijk gewoon hier onze hele Zoentjes collectie >>


Deel dit bericht