Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Oktober update van Patrick Breugem

Patrick Breugem 

Beste bierliefhebber,

Het zijn vreemde tijden. Een mysterieus virus heeft onze samenleving in z’n greep en als gevolg wordt het ondernemers, met name in de horeca, erg moeilijk gemaakt met de opgelegde maatregelen. Uiteraard heeft het ook z’n weerslag op een kleine Brouwerij zoals die van ons, maar wij zien ook zeker kansen. We brouwen dapper door en ons team werkt aan mooie dingen voor de toekomst. Wat ons ook goed stemt is dat onze collega's van Brouwerij 't Uiltje sinds kort hun IPA uit blik op de kaart van drie sterren restaurant de Librije in Zwolle hebben staan. Proficiat voor hen en tevens is het een mooie stap voor het speciaalbier in Nederland in het algemeen! 

Het is wellicht een tijdje stil geweest rondom de Brouwerij, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Ik kan jullie met trots onze nieuwe webshop presenteren!  Met deze gure herfstdagen en kroegen die de deuren reeds vroeg sluiten is het geen overbodige luxe om met een paar klikken verzekerd te zijn van een pakketje met prachtige Breugem bieren die direct in je huiskamer wordt afgeleverd. 

Uiteraard wordt er ook nog steeds volop gebrouwen en ik kan verklappen, dat er momenteel ook weer enkele klassiekers zoals de Dark IPA en de Double IPA in de brouwvaten liggen te borrelen. Binnenkort dus ook verkrijgbaar in de webshop. Tevens verwachten we aan het eind van het jaar Zoentje 0,0% te presenteren. 

Kortom, we hebben veel om naar uit te kijken en ons team zit vol met energie. We zullen regelmatig van ons laten horen. Ook zal ik jullie zelf maandelijks een update geven van het reilen en zeilen bij Breugem, zodat jullie niets hoeven te missen van jullie favoriete brouwerij uit Zaandijk. 

Proost!

Handtekening Patrick Breugem


Deel dit bericht