Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

November update van Patrick Breugem

Patric Breugem Brouwerij Breugem SPeciaalbier Zaanstreek

Beste bierliefhebber,

We zijn weer een maand verder en het coronavirus heeft onze samenleving nog steeds sterk in de greep. Wij doen echter ons best om optimistisch te blijven en mee te veren met de constante veranderingen. De hoop is dat we in 2021 weer langzaam terug kunnen keren naar een beetje normaliteit. 

Bij Brouwerij Breugem werken we volgens het motto 'Keep calm and carry on'. Onze nieuwe webshop loopt boven verwachting goed. Onze vaste Breugem fans weten ons te vinden, maar ook toevallige passanten laden steeds vaker hun virtuele winkelwagentjes vol met onze bieren. Ook vliegen de (kerst)bierpakketten de deur uit. Leuk om hierbij te vermelden zijn een aantal producten die de afgelopen tijd spontaan zijn ontstaan. Bijvoorbeeld de Boemboe Box in samenwerking met Bartje Boemboe uit Amsterdam. Ook ontwikkelden we de VrijMiBox, met een aantal heerlijke producten voor bij de borrel van delicatessewinkel le Cockelon uit Zaandijk. 

Dat brengt me bij het volgende punt. We zien een aantal mooie samenwerkingen ontstaan tussen Zaanse ondernemers die samen optrekken om hun échte Zaanse producten aan de man te brengen. Onder het mom 'samen staan we sterker' ontstaan er mooie initiatieven. Zoals de Zaanse Borrelboxen van ConCarne.nl, de pop up store van café de Juffer in Zaandam en de kerstproeverijen van Jongwijs.nl.

Zoals ik afgelopen week reeds aangaf, hebben we in webshop ook een aantal oude bekenden van stal gehaald, namelijk de Dark IPA en de Double IPA. Unieke bieren voor echte speciaalbierliefhebbers! Mis ze niet, de oplage is beperkt. Tevens hebben we een mooi doosje samengesteld met donkere Breugem bieren die goed passen bij het seizoen.

De feestdagen staan voor de deur en we moeten het beste er van maken. Bovenaan mijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat in eider geval: “Een biertje drinken aan de bar in het café om de hoek“. Ik kan niet wachten!

Proost!

Handtekening Patrick Breugem

Deel dit bericht