Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

Mei update van Patrick Breugem

Patrick Breugem Blij Nieuwe Kantoor Jachthaven Dukra Brouwerij Breugem

Beste Bierliefhebber,

Het zonnetje schijnt! Zowel letterlijk as figuurlijk. De terrassen zitten weer vol met dit prachtige weer en iedereen lijkt blij en opgelucht. De aanblik van gezellige druktes laat ons glimlachen van oor tot oor. Soms zou je bijna denken, dat het altijd zo is geweest. De banden met oude vrienden uit de horeca zijn ook weer aangehaald en bestellingen uit deze hoek druppelen binnen. 

In mei leggen alle vogels een ei én lanceerden we bij Breugem een nieuw bier. Dit keer een bier, dat werd gepresenteerd op Moederdag, ter ere van mijn eigen moeder Willy. Rozengeur en zonneschijn, dat is de naam. Het is een heerlijk fris blond bier geworden met een tinctuur van bloemen. Om precies te zijn een tinctuur van jasmijn, hibiscus, roos een lavendel. Een fleurig en vrolijk bier, dat heerlijk wegdrinkt in het zomerzonnetje.

Ondanks het feit, dat er nog veel mensen thuis werken, leek het ons een goed moment om onze nieuwe b2b service: Beer-as-a-Service aan de wereld te tonen. Afgekort BaaS! Wij plaatsen de koelkast kosteloos op kantoor en komen hem maandelijks bijvullen met heerlijke Breugem bieren naar keuze. De eerste aanmeldingen zijn reeds binnen en de reacties zijn heel positief. De BaaS van Breugem tilt de VrijMiBo naar een hoger niveau en het verbind en verbroederd de medewerkers. Een betere BaaS kun je jezelf toch niet wensen?

Wij genieten van het weer op het terras van ons havenhuisje in de jachthaven Dukra. Het Noord-Hollands Dagblad schreef er nog een leuk stuk over. Het is een ideale plek om onze toekomstplannen verder vorm te geven. We hebben hier inspirerende discussies over onze re-branding en maken praatjes met onze nieuwe buren en andere toevallige passanten. Verder zijn er op de achtergrond spannende gesprekken gaande met betrekking tot het plaatsen van een nieuwe brouwerij en taplokaal. Hierover later zeker meer. Al met al ziet het er allemaal heel positief uit. Laat die zomer maar komen. Wij zijn er klaar voor!

Proost!

Handtekening Patrick Breugem


Deel dit bericht