Gratis verzending voor bestellingen boven de €40,-

April update van Patrick Breugem

Patrick Breugem Rozengeur en Zonneschijn

Beste Bierliefhebber,

Er is licht aan het eind van de tunnel! De terrassen zijn weer open en de crisis lijkt langzaam maar zeker richting het einde te gaan. Aleen het weer moet nu nog meewerken. Laten we in ieder geval hopen, dat het nieuwe normaal niet te veel afwijkt van het oude normaal, want met het oude normaal was wat ons betreft helemaal niets mis.  

Pasen was ieder geval niet als normaal, want het was behoorlijk fris. Desalniettemin zijn we op pad gegaan om diverse paaspakketten met onze Lentekus, een vers Paasbrood van het Zaanse Bakkertje en heerlijke chocolade van de Euforij in de Zaanstreek rond te brengen. Ze werden met  gejuich ontvangen!

Verder vielen de afgelopen maand een aantal Breugem bieren in de prijzen in Duitsland. Zo kreeg de Saense Tripel een mooie gouden medaille op de Meininger International Craft Beer Awards en datzelfde gold voor Kracht Hout. Die ging ook met een mooie gouden plak naar huis van de Frankfurt International Trophy. Wederom een bevestiging, dat onze bieren de kwaliteit hebben die we voor ogen hebben. We zullen er voor waken, dat deze kwaliteit ook behouden blijft. 

Komende week wordt er overigens weer een mooi nieuw bier afgevuld. Een blond bier met een vleugje lavendel, jasmijn, hibiscus en roos. Een lekkere frisse, zomerse doordrinker. Een bier, dat bijvoorbeeld goed zal smaken op Moederdag aankomende week. 

Tenslotte zijn we met ons kantoor verhuisd naar het centrum van Zaandam. We vertoeven nu in het havenhuisje van de jachthaven Dukra. Een uniek plekje. Gelegen midden in een omgeving, die zich de komende jaren sterk zal ontwikkelen en gemoderniseerd zal worden. Net als Breugem zelf! We hebben onlangs namelijk de eerste stappen gezet in een re-branding traject. We gaan de boel afstoffen en het verhaal nu eens echt goed neerzetten. Het zal nog wel een tijdje duren voordat we het resultaat kunnen laten zien, maar het geeft ons in ieder geval een hele hoop energie. To be continued ...

Proost! 

Handtekening Patrick Breugem


Deel dit bericht